Здравейте колеги, искам да попитам имате ли звуков сигнал при не сложен колан и при отваряне на вратата когато светят фаровете! Питам защото при мен няма, дали са така или имам някаква повреда!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Звуков сигнал
Collapse
X
-
Аз нямам звуков сигнал за никое от двете. За колана свети само лампата и предупреждава. За фаровете няма нужда те светят при контакт или запален автомобил. Едва ли ще оставиш автомобила на контакт и ще излезеш от него, а ако е запален няма проблем за фаровете.
-
За разлика от фолксваген например нашите коли имат една проста схема на управление на фаровете,даваш на контакт-свети изключваш от контакт-гасне,не ме питайте колко сутрини съм изтръпвал, като отида при буса (Т4) и го заваря със светещи габарити...А относно въпроса на колегата, мога да кажа че и при мен, никога не са се чували звукови сигнали, при не сложен колан например.
Comment
-
Не знам как е при вас, но при мен има звуков сигнал когато не съм сложил колан.
........Чува се "Не си си сложил колана!" и идва от пасажерското място.
Но съм забелязал, че го има само,когато жена ми се вози в колата.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе знам как е при вас, но при мен има звуков сигнал когато не съм сложил колан.
Та и аз да кажа , за колана на мен ми свети индикация на таблото, но след около 2-3 мин при запален автомобил ако не сложа колана спира да свети. За фаровете е ясно.
Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе знам как е при вас, но при мен има звуков сигнал когато не съм сложил колан.
Comment
-
Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщениеАко си знаеш кодовете не би трябвало да има проблемAlfa 166jtd,1999
Comment
-
Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщениеМда и за навигацията ако имаш такава. С алармата не съм съвсем наясно ако имаш и те май имат някъкъв кодAlfa 166jtd,1999
Comment
-
Comment
Comment