Известие

Collapse
No announcement yet.

Звуков сигнал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Звуков сигнал

Здравейте колеги, искам да попитам имате ли звуков сигнал при не сложен колан и при отваряне на вратата когато светят фаровете! Питам защото при мен няма, дали са така или имам някаква повреда!
    Alfa 166jtd,1999

Аз нямам звуков сигнал за никое от двете. За колана свети само лампата и предупреждава. За фаровете няма нужда те светят при контакт или запален автомобил. Едва ли ще оставиш автомобила на контакт и ще излезеш от него, а ако е запален няма проблем за фаровете.
    sigpic
    Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
    АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Значи всичко е наред, благодаря колега!
      Alfa 166jtd,1999

Comment

За разлика от фолксваген например нашите коли имат една проста схема на управление на фаровете,даваш на контакт-свети изключваш от контакт-гасне ,не ме питайте колко сутрини съм изтръпвал, като отида при буса (Т4) и го заваря със светещи габарити...А относно въпроса на колегата, мога да кажа че и при мен, никога не са се чували звукови сигнали, при не сложен колан например.

Comment

Не знам как е при вас, но при мен има звуков сигнал когато не съм сложил колан.
          ........Чува се "Не си си сложил колана!" и идва от пасажерското място.
          Но съм забелязал, че го има само, когато жена ми се вози в колата.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Та и аз да кажа , за колана на мен ми свети индикация на таблото, но след около 2-3 мин при запален автомобил ако не сложа колана спира да свети. За фаровете е ясно.
            Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
            Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
            Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.

Comment

Колега то този звуков сигнал май всички го имат, или повечето. Аз от много години този сигнал съм го изключил и затова не ми индикира.
              sigpic
              Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
              АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
              АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

За да не отварям нова тема ще питам тук. Понеже зимата карам друга кола има ли проблем ако сваля акумулатора на 166-цата, за да не го съсипва студа, интересува ме като няма ток да не се прецака нещо?
                Alfa 166jtd,1999

Comment

Ако си знаеш кодовете не би трябвало да има проблем
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
                    Ако си знаеш кодовете не би трябвало да има проблем
                    Колега предполагам че имаш в предвид кода за ICS-а?
                    Alfa 166jtd,1999

Comment

Мда и за навигацията ако имаш такава. С алармата не съм съвсем наясно ако имаш и те май имат някъкъв код
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
                        Мда и за навигацията ако имаш такава. С алармата не съм съвсем наясно ако имаш и те май имат някъкъв код
                        Мерси колега!
                        Alfa 166jtd,1999

Comment

При мен след 180 се чува - "колесниците прибра ли ги?"
                          безплатни обяви
                          Моята 166

Comment

спам

А при мен пък звуковият сигнал е: "Защо ПАК караш толкова бавно? "
                            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                            X